Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o.

   Jméno: Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o.

   Adresa: Vrbova 1233 Praha 4 14700

   Typ školy: Soukromá

   Web: www.ssgh.cz

 

 

Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o. klade důraz především na vysokou úroveň teoretického vzdělávání propojenou s kvalitní odbornou přípravou. Zajišťuje vysoké uplatnění absolventů (až 99%), disponuje certifikáty kvality a má výborné internetové stránky, které umožňují například i virtuální prohlídku školy. Škola spolupracuje s významnými hotely a restauracemi jako Holiday Inn Prague Congress Centre, Kempinski, Café Imperial, Alcron. Praxe jsou v prestižních cateringových firmách a nechybí ani různé exkurze a výstavy.

 

Délka studia: 2 roky, 3 roky, 4 roky – denní, kombinované, dálkové

Obory: Gastronomie, Cukrář, Podnikání, Hotelnictví, Kuchař – číšník, Cestovní ruch

 

Jednotné přijímací zkoušky? Zkuste si je nanečisto!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 10 - “Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o.

  1. Recenze od: Rebeka

    Tato škola se pyšní jak je kvalitní a jak produkuje kvalitní absolventy a není to ani v nejmenším pravda!!! zejména na jejich dálkovém studiu třeba cestovní ruch, vím o konkrétní studentce která zde nejprve dva roky “studovala první roční” kdy školu navštívila tak všeho všudy 5x za rok jasně necháme ji studovat dál a dál jsou to přece prachy!!! pak ji dokonce po absolvování tak zvaných ročníkových zkoušek (které probíhaly tak že jim dali zadání a odešli a milí studenti vše opsali v klidu z mobilu a toho co zrovna měli po ruce) – nebyla reálná šance že by to dala sama učila se všeho všudy dva dny předtím a to tak že pouze vytiskla hromadu materiálu, a pak se vesele chlubila jak to šlo hladce a tento rok byla ve škole jednou do tohoto času a to prosím nemá ani dokončenou základní školu !!! takoví lidi si tady mohou koupit vzdělání! takový druh školy to je!!!! hrůza stydím se za to co naše školství produkuje a to ať státní tak soukromé!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: -4
  2. Recenze od: Lilla68

    Na této škole studuji dálkově a někdy bych ocenila osobnější přístup některých kantorů (i když jsou zde i kantoři velmi skvělí) + zlepšení komunikace ze strany školy – neustále pocit nedostatku informací. Po nástupu nového ředitel to vypadá, že by se to mohlo celkově někam posunout – anonymně jsem mohli oznámkovat své učitele, což by mohlo vedení školy pomoci. Na druhou stranu, co se týče zástupkyně pana ředitele, tak tato paní není komunikaci s dálkařemi nejspíše nijak zvlášť nakloněna, protože raději bojuje, než-li naslouchá. Toť otázka, co může samotné vedení školy nakonec změnit a co je špatně v systému, který nastavuje někdo jiný. Každopádně tlak na učitele je velký a spíše jejich přístup oceňuji než-li opačně.
    Konec chatu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  3. Recenze od: Nikoleta

    Prostředí školy je velmi příjemné až osobité. Učitelé jsou velmi komunikativní, až to člověka překvapí s jakou rychlostí odpovídají na email nebo na zmeškaný hovor. Ke škole je výborné spojení MHD.Na této škole studuji třetí rok a jsem ráda, že jsem si jí vybrala.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  4. Recenze od: pavel.cernak

    Jsem rád že jsem si vybral právě tuto školu, studuji dálkově a musím říct že jsem nevěřil že to pří práci půjde, a jde to, stačí se jen pravidelně učit. Učitelé jsou ochotní a materiál na výuku je výborně dostupný, vřele doporučuji…..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  5. Škola je dobrá, zezčátku když jsem na školu nastoupil, měl sem obavy ale člověk si zvykne a těžko se mi ze školy odcházelo..S většinou učitelů se dá dobře vycházet.. dopručuji 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  6. Recenze od: Lucie

    tato škola je výborná, nikdy jsem nebyla víc spokojenější. byla jsem na více školách a tady je nejlepší přístup ke studentům atd..doporučuji lidem kteří nad touto školou přemýšlí 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +2
  7. Recenze od: Marya Zaleska

    Chodím v této škole na dálkovou nástavbu. Zatím mohu říci, že přístup učitelů i prostředí se mi líbí. Jediné co ovšem značně pokulhává, je školou velice vyzdvihovaná studijní zóna. Za měsíc a půl, co jsem začala, tam přidal studijní materiály pouze jediný učitel – což učení doma značně ztěžuje… Takže dobrá škola to je, ale slibovaný nadstandard nečekejte.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  8. Recenze od: Stanlej PRG

    Klasická soukromá škola. Jen trdlo ji nedodělá. Super.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  9. Recenze od: nunova

    Škola jako taková špatná není ale boužel porovnání cena a kvalita – hlavní budova odpovídá všemu za co si platíte učebny na jazyky na fatboy pytlích v menších skupinách,vstřícnost ,elektronická třídnice,gauče na chodbách fotbálek jídelna s obsluhou hezké rekonstruované třídy (barevné a na zadních stěnách moc hezké fototapety jídla atp ) bouhužel má škola za stejné peníze odloučené pracoviště (budovu) na Líši na Kačerově , třídy obyčejné přístup nekterých učitelů příšerný je to tam spojené se základkou takže s Vámi jednají jako s mrnetem a ne jako se středoškolákem, ohledně spolužáků hodně se bonzuje, kouření, taháky atp prostě jak malí deti no chybí tam učebny s pytlema atp a jeden čas nefungovali záchody a kluci močili do kyblíku ?? no je to o štěstí na jakou budovu se dostanete..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +2
  10. Recenze od: mamina26

    Učitelé jsou zde převážně mladšího věku a atmosféra přátelská. Snaží se nám pomáhat,jak jen to jde. Já studuji dálkově a jsem jsem spokojená. NA škole je zdarma wifi a moderní počítačové učebny. Horší je to se stravováním,které mě tedy nijak nenadchlo. Je tu i dobré spojení a možnost ubytování na koleji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0