Gymnázium Oty Pavla

U_libeňského_zámku,_gymnázium

commons.wikimedia.orgCC-BY-SA-3.0 – Hynek Moravec

   Jméno: Gymnázium Oty Pavla

   Adresa: Loučanská 520 Praha 5 – Radotín 153 00

   Typ školy: Veřejná

   Web: www.gop.cz

 

 

 

Gymnázium Oty Pavla je malá škola nacházející se v centru Radotína u břehu řeky Berounky. To umožňuje výuku v klidném prostředí s více osobním a individuálním přístupem díky menšímu počtu žáků. Škola nabízí čtyřletý všeobecný obor a šestiletý všeobecný s rozšířenou výukou jazyků. Historie sahá až do roku 1928, kdy byla vystavěna budova pro Masarykovu měšťanskou školu. Za dlouhé roky dobré práce byl škole udělen čestný název Gymnázium Oty Pavla za účasti rodiny Pavlových. V této souvislosti bylo vytvořeno logo školy, jehož motivem se stal trilobit, představující symbol související s geologickým profilem údolí Radotínského potoka.

 

Délka studia: 4 roky, 6 let – denní

Obory:  79-41-K/41, 79-41-K/61 – Gymnázium

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 7 - “Gymnázium Oty Pavla

  1. Recenze od: Peter

    Zdravím, chci se zeptat, zda GOP jezdí do zahraničí na výměnné pobyty, zájezdy nebo výukové kurzy? Děkuji

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  2. Recenze od: Kristyna

    Jedna z nejlepsich skol. Skvele vas pripravi na jakoukoliv vysokou skolu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  3. Recenze od: Koudy

    Tato škola je jedna z nejlepších v České Republice. Vždy Vám vyjdou vstříc. Je to malá škola u Berounky s rodinou atmosférou a pěkným zázemím. Na tuto školu bude vždycky vzpomínat v dobrém 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  4. Recenze od: Mannyshu

    Gymnázium se nachází v malebném prostředí řeky Berounky. Jedná se o školu s menším počtem studentů (cca. 300), což je dle mého názoru velké plus, neboť každý zná prakticky každého a nejste jen jedním z davu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  5. Recenze od: honzaaa

    S touto školou jsem velmi spokojený. Je poměrně malá s pohodovou rodinnou atmosférou. Je vstřícná ke studiu v zahraničí. Pořádá i řadu mioškolních aktivit. Připravuje na jazykové zkoušky. Výborně připraví na studium medicíny.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +6
  6. Recenze od: luke

    Gymnazium Oty Pavla se nachází v pražském Radotíně. Kousek od řeky. Malé, rodinné gymnazium. Přijemná atmosfera a všcichni se zde znají.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: -1
  7. Recenze od: dzbt

    Já osobně jsem schytala skvělou třídu. Jsme asi nejlepší kolektiv a držíme při sobě. Ostatní lidi na škole už takoví nejsou, ale nemůžu říct že bychom si byli úplně cizí. Vzhledem k tomu že jsme malá škola, spíš taková rodinná, profesoři znají každého jménem a většina profesorů studentům tyká. Asi jako na každé škole, tu jsou profesoři, kteří jsou přívětivější a pak naopak profesoři kteří si “jedou to svoje”. Nicméně největším mínusem pro studenty je asi maturita z 5 předmětů.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1