Gymnázium Na Vítězné pláni

U_libeňského_zámku,_gymnázium

commons.wikimedia.orgCC-BY-SA-3.0 – Hynek Moravec

 

   Jméno: Gymnázium Na Vítězné pláni

   Adresa: Na Vítězné pláni 1160 Praha 4 140 00

   Typ školy: Veřejná

   Web: www.gvp.cz

 

 

Gymnázium s více než 600 studenty navštěvující čtyřleté a šestileté studium. Škola je všeobecného zaměření s jednotným studijním plánem a počítá se s dalším studiem na vysoké škole. Mezi hlavní vyučované jazyky patří angličtina, němčina, francouzština a španělština. Jako volitelné jsou to pak latina a ruština. Je zde organizován projekt Hudební akustika – most mezi uměním a vědou. Jídelna je součástí budovy.

 

Délka studia: 4 roky, 6 let – denní

Obory:  79-41-K/41, 79-41-K/61 – Gymnázium

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 7 - “Gymnázium Na Vítězné pláni

  1. Recenze od: fd

    Před rokem jsem se na školu dostala a byla obrovská chyba, že jsem sem nastoupila. Učitelé mě za celý rok nestihli naučit skoro nic a třídní kolektiv je příšerný. Jestli sem někdo chcete jít, budete toho opravdu litovat.. snad jen ty obědy jsou trochu poživatelné, jinak je tahle škola velkým zklamáním.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: -4
  2. Recenze od: xxx

    GVP NIKDY VÍCE !!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: -4
  3. Recenze od: Jana

    Gymnázium Na Vítězné plani patří k 2. nejprestižnějším gymnázií v celé republice. Chodím sem již 6. rokem a líbí se mi to tu. Profesori uci skvlele a peclive nas pripravuji k budoucim profesim.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  4. Škola s nadprůměrnou kvalitou výuky. Učí zde profesoři i s více tituly, což je povětšinou standardem na vysokých školách, jejichž učebnice jsou často nutné k dosažení nejlepších známek. Tato škola vám otevře dveře na všechny typy vysokých škol- od práv po medicínu. Už v předmaturitním ročníku si můžete vybrat semináře a v ročníku maturitním se zcela profilovat pro další studium.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +3
  5. Recenze od: Karolina

    Skvělá škola! Nikdy bych si nepřála jinou. Jsme moc ráda, že jsem si před čtyřmi roky zvolila tuto školu.
    Profesoři mají zájem o studenty, učí skvělé, jejich knows jsou na skělé úrovni! Krom toho dělají i mimo školní aktivity. Výlety, zájezdy i mimo republiku, akce sociální i sportovní (GVP fest, GVP xmas party, lyžařský kurz, voda) divadla, konference, semináře. Je zde i ekoteam, který se stará o to aby škole zůstal titul “ekoškola”. Sice budova vypadá jako z minulého století za prezidenta Gottwalda, ALE v tom je právě “to kouzlo” Na první pohled tak poznáte, že škola má svou historii a své tradice! 🙂
    Prostě gymnázium jak má být. Člověk se ani necítí jak na škole.. a přitom jsem v prváku makala jak barevná a teď v maturitním ročníku totéž 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +10
  6. Recenze od: JR

    Jako student maturitního ročníku čtyřletého studia můžu s klidem na srdci říct, že roky strávené na tomto gymnáziu, byly nejlepší mého prozatímního života. Skvěla atmosféra, lokalita, úroveň a především výuka jazyků, jež pro mě byla hlavním faktorem při výběru střední školy.
    Doporučuji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +5
  7. Recenze od: danteism

    Škola nabízí 6- leté a 4- leté studium. V celku poskytuje velmi dobré vzdělání. Jsou tu samozřejmě lepší a horší profesoři. Podle toho se odvíjí i jejich požadavky a náročnost jejich hodin. Škola každý rok vypravuje mnoho zahraničních zájezdů. Já se zúčastnil zájezdu do Německa (2x), Anglie, Španělska, Itálie, Dánska a Švédska.
    Je možnost zapojit se do mnoha mimoškolních aktivit – historický klub, sbor, filmový klub, sportovní klub, …. Školu vřeje doporučuji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +6