Gymnázium Moravský Krumlov

   Jméno: Gymnázium Moravský Krumlov

   Adresa: Smetanova 168 Moravský Krumlov 672 01

   Typ školy: Veřejná

   Web: www.mkgym.cz

 

 

 

Gymnázium Moravský Krumlov se může pyšnit dlouholetou tradicí sahající až do roku 1949. Cílem školy je poskytnout studentům kvalitní hluboké všeobecné vzdělání, které má sloužit jako příprava ke studiu na vysoké škole. Jako podpora pro naplnění tohoto cíle může svědčit procento studentů přijatých na VŠ, které jednoznačně převyšuje průměr v České republice. Studium je umožněno ve formě na čtyři a šest let. Pravidelně jsou zde každým rokem otvírány i rekvalifikační kurzy pro veřejnost (základní obsluha počítačů, účetnictví a další). Veřejnosti v odpoledních hodinách také slouží i fitness centrum.

 

Délka studia: 4 roky, 6 let – denní

Obory:  79-41-K/41, 79-41-K/61 – Gymnázium

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 8 - “Gymnázium Moravský Krumlov

  1. Recenze od: Ivana Kudrnova- Bartošová

    Úžasná škola. Ráda na studia vzpomínám. Skvělí učitelé a skvělé uplatnění. Škola mě skvěle připravila na další studium na VŠ. Děkuji za skvělé roky a vzdělání, které jsem zde získala. Ivana Kudrnová – Bartošová

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  2. Recenze od: digyfigy

    Toto gymnázium jsem již dokončila a jsem velice ráda, ze jsem si zvolila právě tuto školu. 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  3. Recenze od: Mikhayllo

    GMK je škola s dobrým technickým vybavením, jako interaktivní tabule, projektory, několik místností s počítači a notebooky, rychlá WI-FI. Škola má dobré zázemí a poskytuje mnoho zájezdů do zahraničí. Velkým nedostatkem je úroveň stravování, ale to škola moc neovlivní.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  4. Recenze od: Katerina.b

    Myslím si, že tahleškola nepatří k nejhorším, ale znám i lepší. Nejlepší na ní asi jsou spolužáci.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  5. Recenze od: mmm_lll

    Mezi kladné stránky naší školy, bych zařadila: interaktivní tabule, vstřícné učitele, Wi-Fi připojení, různé zájezdy k moři, na hory či do cizích zemí.
    Mezi záporné stránky bych zařadila: vlastně ani nevím. Asi to, na co si stěžuje každý žák: krátké přestávky, moc učení,…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  6. Recenze od: Red Bulldog

    GMK je škola s dobrým zázemím, skvělou partou lidí. Škola se často účastní různých soutěží a zájezdů.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  7. Recenze od: peggy

    Školu navštěvuji již 8 let a jsem velice spokojen, jak s přístupem učitelů, tak i s osnovami školy a také s typem vyučování, prostě škola, jak má být.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  8. Recenze od: mkmkmk

    Jako každá škola, tak i tahle má svoje plusy a mínusy. Za plusy můžeme například považovat dobrou přípravu na vysokou školu. Někteří učitelé naučí víc a někteří míň, ale celková kvalita vzdělávání je velmi dobrá. 🙂 školu doporučuji! 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0