Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín

   Jméno: Gymnázium a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Zlín

   Adresa: náměstí T. G. Masaryka 2734-9, 760 01 Zlín

   Typ školy: Veřejná

   Web: www.gjszlin.cz

 

 

Škola se nachází v budově dřívějšího Baťova Studijního ústavu na jižním okraji města. Pro studenty je dobře dopravně dostupná a nedaleko najdete autobusové i vlakové nádraží. Hlavním cílem je připravit na studium na vysoké škole a k tomu pomáhá příslušná technika. Ve všech třídách najdete dataprojektory, interaktivní tabule nebo dotykové obrazovky. Nechybí samozřejmě počítač, jelikož škola využívá elektronickou třídní knihu. Gymnázium disponuje celou řadou odborných učeben, zajímavostí může být například učebna čínského jazyka. Internet je zdarma k dispozici po celý den ve studovně. Škola se zúčastní celé řady programů, pořádá seznamovací pobyty a studenti pravidelně navštěvují nejrůznější akce.

 

Délka studia: 4 roky, 8 let – denní

Obory:  79-41-K/41, 79-41-K/81 – Gymnázium, 79-42-K/41 – Gymnázium se sportovní přípravou, 79-41-K/41 – Gymnázium (nekmenoví sportovci)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 7 - “Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín

  1. Recenze od: vojta

    Počítačové učebny jsou vybaveny skvělými softwary nejen z balíčku Adobe Suit! Jazykové třídy jsou vybaveny přehrávači, některé i sluchátky, škola má samozřejmě i pro odreagování hernu, pro učení studovnu a pro hlad bufet s širokým výběrem.
    Přístup učitelů je super, se všema se dá opravdu domluvit, když něco potřebujete. Mimo to jsou tu i zahraniční lektoři, se kterýma bývají hodiny, kde se hlavně konverzuje a tudíž cizí jazyk dostáváte do aktivního stavu!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  2. Recenze od: Lukas14

    Velmi kvalitní škola, jedno ze dvou gymnázií ve Zlíně. Příjemné prostředí, možnost skládaní jazykových certifikátů. Kvalitní výuka. Vybavení učeben multimediální technikou na vysoké úrovni.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  3. Recenze od: hanulik

    Toto gymnázium je považováno za jedno z nejprestiznejsich ve Zline. Chtela bych poukazat hlavne na kvalitni pedagogicky sbor a pripravenost skolaku na vysoke skoly.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  4. Recenze od: jenda

    Tato škola je považována jako jedna z nejlepších ve Zlíně. Je téměř v centru města, takže během pár minut můžete být kdekoliv, Navíc ke škole jezdí autobusy, takže žádný strach z odtržení od světa..
    Budova školy připomíná trochu nemocnici. Okna jsou dost vysoko, takže na vyhlížení z okna můžete v hodinách zapomenout.
    Každopádně co se týče výbavy, kvality učitelů, možností, tak toho je tam opravdu dost! Používají se zde elektronické třídní žákovské knížky, elektronické třídní knihy, přihlášky, v podstatě vše, takže zbytečné papírování jde stranou! V každé třídě je počítač! Projektory se také nachází všude, kde jsou potřebné! Počítačové učebny jsou vybaveny skvělými softwary nejen z balíčku Adobe Suit! Jazykové třídy jsou vybaveny přehrávači, některé i sluchátky, škola má samozřejmě i pro odreagování hernu, pro učení studovnu a pro hlad bufet s širokým výběrem.
    Přístup učitelů je super, se všema se dá opravdu domluvit, když něco potřebujete. Mimo to jsou tu i zahraniční lektoři, se kterýma bývají hodiny, kde se hlavně konverzuje a tudíž cizí jazyk dostáváte do aktivního stavu!
    Mezi mimoškolní aktivity patří například: hudební sbor, sporty, programovací kroužek, různé vědecké kroužky… Každý si určitě najde to svoje… Škola má své vysoké kvality, což potvrzuje i číslo hlásících se uchazečů na tuto školu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  5. Recenze od: ivamik

    Navzdory několika nedostatků budovy školy, je toto velmi kvalitní gymnázium s se skvělým vybavením učeben. Nabídka výuky čtyř cizích jazyků a slušný výběr mimoškolních aktivit. A hlavně, příjemná, ale motivující atmosféra při výuce.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  6. Recenze od: zuzzu

    Jedno z nejprestižnějších gymnázií ve Zlínském kraji. V každém ročníku jedna sportovní třída, na výběr ze 4 povinných volitelných druhých jazyků. Škola vybavena odbornými učebnami, spolupráce s mnoha ostatními školami atd..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  7. Recenze od: Xxx

    Škola má samozřejmě jako každá své plusy a mínusy.
    K plusům patří například třídy vybavené dataprojektory a plátny, fyzikální laboratoř a teď také nově opravená chemicko-biologická laboratoř, možnost mimoškolních aktivit (jako je například latinský jazyk, florbal, aerobik, školní televize, možnost psát do školních novin, …)
    Mezi mínusy pak patří poměrně špatné postavení školy a špatná interiérová realizace (v podobě hlavně oken umístěných velmi vysoko)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0