Anglo – německá obchodní akademie, a.s.

U_libeňského_zámku,_gymnázium

Anglo-německá OA

   Jméno: Anglo – německá obchodní akademie a.s.

   Adresa: Bělohorská 171, Praha 6, 169 00

   Typ školy: Soukromá

   Web: www.anoa.cz

 

Soukromá střední škola na Praze 6, která se nachází v klidné a dopravně dostupné lokalitě. Mezi silné stránky patří pravidelně modernizované vybavení a učebny nebo výuka jazyků s vyšší hodinovou dotací. Některé předměty jsou navíc přímo v cizím jazyce vyučovány. Samozřejmostí jsou technické vymoženosti jako Wi-fi připojení, školní informační systém pro maximální přehled o studiu nebo používání studijních materiálů v elektronické podobě. Nechybí besedy s odborníky, zahraniční výměnné pobyty či možnost přizpůsobení rozvrhu pro sportovce.

 

Délka studia: 3-4 roky – denní/dálkové

Obory:  63-41-M/01 – Ekonomika a podnikání, 64-41-L/51 – Podnikání

Školné: cca 15 000 – 30 000 (dle oboru a formy studia)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalita výuky
Zázemí a vybavení
Vstřícnost školy
Stravování
Nálada a spolužáci

Vložit vlastní recenzi školy

Počet recenzí: 7 - “Anglo – německá obchodní akademie, a.s.

  1. Recenze od: zuz

    Nejlepsi 4 roky meho zivota! Pratele na cely zivot. Profesori, na ktere nikdy nezapomenu. Neni den, co bych si nevzpomnela na nasi cestinarku. Uzasny clovek, ktery nasmeroval me kroky spravnym smerem. Presne, kdo nezazil nepochopi ❤️

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  2. Recenze od: Joséé

    Jsem zatím jen ve druháku a užívám si super studentská léta. Škola je sqvělá svojí atmosférou, super vybavená s úžasnejma kantorama. Nepruděj a přitom nás naučej. Super!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  3. Recenze od: zidan

    Chodím zde na školu již posledním rokem a jsem spokojen. Je to sice soukromá škola, kde se platí cca 30.000,-Kč za celý jeden školní rok, ale zase v tom, co ta škola nabízí, se mi to nezdá tak přehnané.
    Kolektiv lidí je tu asi stejný, jako na každé jiné škole. Možná se zde liší trochu tím, že většina studentů zde má své vlastní automobily, s kterými jezdí do školy a jejich šatník také nepatří mezi ten nejhorší.
    Většina učitelů má titul. Jsou tu však tací, kteří titul nemají, ale na rozdíl od ostatních učitelů by takových titulů mohli mít nespočet. Dá se s nimi vycházet v pohodě, ale jsou tu i tací, na které je radno si dávat pozor.
    Jídlo a nápoje: Máme ve škole jídelní automat na různé druhy baget. Máme i automat na sušenky, brambůrky, atd. Automat na pití zde také nechybí a ještě zde máme i automat na kafe.
    Bonus, který zde máme je ten, že aby se zamezilo kouření na toaletách, tak nám pan majitel vybudoval před čtyřmi lety kuřácký dvorek, kde máme popelníky a lavičky, kde o přestávkách můžeme trávit čas.
    Škola je sice soukromá, ale učitelé se tu nedají uplácet, takže bacha na to! Jedinci, kteří to již zkoušeli, tak z toho vyšli velice špatně.
    Se školou jsem spokojen, ale je to o přístupu. Když na vše budete dlabat a bude vám vše jedno, do čtvrtého ročníku se sice dostanete s odřenýma ušima, ale maturitu dáte stěží. Pro ty, kteří by se chtěli snažit, tak za samé jedničky zde jsou slevy na učebnice a pokud budete mít maturitu na vyznamenání, tak je zde i luxusní večeře s panem majitelem.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +4
  4. Recenze od: Jos

    Vybavení nadastandart, skvělí kantoři (až na vyjímky, ale kde je vše 100%?), atmosféra neopakovatelná. Kdo nebyl na ANOA, jakoby nežil.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +2
  5. Recenze od: Kate

    Pohodovější škola nikde není. Kantoři super, vždy se mi věnují, když chci něco vysvětlit, není problém. Vybavení super. Jsem ráda, že jsem si ANOA zvolila. Nelituju.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: +1
  6. Recenze od: PL

    Tato skola ma velice dobre vybaveni, ucitele jsou velmi prijemni a otevreni k diskuzi. Cena za rok neni nijak zavratna, asi jako ostatni skoly ktere jsou soukrome a v Praze 🙂 Urcite doporucuji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0
  7. Recenze od: ddoommiinnii

    Chodím zde na školu již posledním rokem a jsem spokojen. Je to sice soukromá škola, kde se platí cca 30.000,-Kč za celý jeden školní rok, ale zase v tom, co ta škola nabízí, se mi to nezdá tak přehnané.

    Kolektiv lidí je tu asi stejný, jako na každé jiné škole. Možná se zde liší trochu tím, že většina studentů zde má své vlastní automobily, s kterými jezdí do školy a jejich šatník také nepatří mezi ten nejhorší.

    Většina učitelů má titul. Jsou tu však tací, kteří titul nemají, ale na rozdíl od ostatních učitelů by takových titulů mohli mít nespočet. Dá se s nimi vycházet v pohodě, ale jsou tu i tací, na které je radno si dávat pozor.

    Jídlo a nápoje: Máme ve škole jídelní automat na různé druhy baget. Máme i automat na sušenky, brambůrky, atd. Automat na pití zde také nechybí a ještě zde máme i automat na kafe.

    Bonus, který zde máme je ten, že aby se zamezilo kouření na toaletách, tak nám pan majitel vybudoval před čtyřmi lety kuřácký dvorek, kde máme popelníky a lavičky, kde o přestávkách můžeme trávit čas.

    Škola je sice soukromá, ale učitelé se tu nedají uplácet, takže bacha na to! Jedinci, kteří to již zkoušeli, tak z toho vyšli velice špatně.

    Se školou jsem spokojen, ale je to o přístupu. Když na vše budete dlabat a bude vám vše jedno, do čtvrtého ročníku se sice dostanete s odřenýma ušima, ale maturitu dáte stěží. Pro ty, kteří by se chtěli snažit, tak za samé jedničky zde jsou slevy na učebnice a pokud budete mít maturitu na vyznamenání, tak je zde i luxusní večeře s panem majitelem.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Přínosnost recenze: 0