Škola je určena studentům, kteří chtějí nalézt uplatnění v oboru systémové gastronomie jako specialisté v rámci provozu, manažeři, začínající živnostníci svých vlastních konceptů či franšízanti zavedených značek. Cíle školního vzdělávacího programu: poskytnout žákům vzdělání použitelné v profesním životě oboru gastronomie, rozvíjet dovednosti a kompetence žáků, podněcovat schopnost řešit konflikty a hledat řešení pro různé pracovní a sociální situace, podněcovat aktivitu, rozvíjet schopnost pracovat v týmu i samostatně, vést tým a zodpovědně přistupovat ke svěřeným úkolům, chápat práci jako příležitost pro seberealizaci, vést žáky k dodržování etických norem, vést žáky k zodpovědnosti za sebe v pracovním a sociálním, prostředí a rozvíjet komunikační dovednosti a vystupování ve společnosti.
Obory:
Střední odborná škola s výučním listem:
- 65-51-H/01 Kuchař – číšník
Recenze školy
Vložené recenze